Kedves Barátaim, Kedves Óévbúcsúztató Közönség!

Szolnokon az idei szilveszteri gála még meghittebb lesz az eddigieknél. Szívhez szóló, nosztalgikus, fülbemászó, mozgalmas, örökzöld, népszerű dallamokkal, sok humorral, még több zenével, repülő ruhákkal, elegáns táncosokkal, szárnyaló melódiákkal, sok-sok nosztalgikus, örök emberi érzéssel. Ez egy igazi szolnoki szellemiségű gála lesz, a legismertebb műsorszámokkal, melyek mindig megdobogtatják a publikum szívét.

A fellépő szólisták:

Balázs Péter, Barabás Botond, Bot Gábor, Dósa Mátyás, Geszthy Veronika, Gyöngyössy Kati, Harna Péter, Horváth Gábor, Járai Máté, Kertész Marcella, Lőrincz Judit, Lugosi Claudia, Molnár Nikolett, Nádasi Veronika, Ónodi Gábor, Ökrös Attila, Tunyogi Bernadett, Varga Vivien és Zelei Gábor.

Olyan örökzöldek hangzanak el, mint az Orchideák, a Meseautó, a Pá, kis aranyom, a Singing in the Rain, a Bicska Maxi, a Gyerünk, Tubicám, a Művészhimnusz, a Hazám, hazám, lesz filmzene blokk, világzene blokk és lesz házibuli hangulat is. Nagyon sokféle muzsika, változatos hangszerelés és zenei stílusok.

Egy a lényeg: a szolnoki közönség lelkében felfrissülve, üdítő szórakozás után vághasson neki az Új Esztendőnek!

Nagy szeretettel várjuk, búcsúztassa a szolnoki társulattal az óévet!

Várja Önöket az előadás rendezője, Balázs Péter színész,

a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója