Szeptember 6. Szigligeti KANAPÉ -Színműhely 19.00 óra, a  színpadon Horgas Eszter és Révész Richárd.
A talk&show Turczi Istvánnal első vendége HORGAS Eszter fuvolaművész, aki nem egyedül érkezik, hanem magával hozza a méltán elismert kiváló jazz-latin zongoristát, RÉVÉSZ Richárdot.
SZÍNMŰHELY PLUSZ!

Ha a legfiatalabbak nem is, de az örökifjak bizonyára emlékeznek rá, hogy milyen sikerrel futott itt Szolnokon valamikor a kétezres évek elején ugyanebben a teremben a Kanapé című zenés talk show Turczi Istvánnal.
Itt volt Faludy György, Lázár Ervin, Pege Aladár, Malek Andrea, Szentpéteri Csilla, Charlie és a teljes zenekara, Török Ádám és sokan mások.
Úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy ezek a nagy találkozások folytatódjanak a jelen kiválóságaival, mindannyiunk kedvenceivel.
Kedves Közönségünk!
2021. szeptemberétől hétfő esténként nagy izgalommal várjuk önöket ide a Színműhelybe a
Szigligeti Kanapé egyszeri és megismételhetetlen programjaira.
És várja önöket a sorozat házigazdája, színházunk új irodalmi és képzési vezetője, a Prima Primissima-díjas Turczi István!

A talk&show Turczi Istvánnal első vendége HORGAS Eszter fuvolaművész, aki nem egyedül érkezik, hanem magával hozza a méltán elismert kiváló jazz-latin zongoristát, RÉVÉSZ Richárdot.
A beszélgetés és közös estjük középpontjában a Gershwin, Bernstein, Astor Piazzola és Chick Corea dalokból összeállított virtuóz és szórakoztató program mellett ízelítőt kapunk a Carmenből is.
És Horgas Eszter varázsfuvolája mellett a beszélgetés során varázsos személyisége és humora is teret kap.

A talk&show -ra jegyek válthatók 2.990 Ft-ért, a Szervező-és Jegyirodában, Szolnok Kossuth utca 17-23., valamint a www.jegy.hu oldalon.

Kapcsolat, információ kérés: Szolnoki Szigligeti Színház Szervező-és Jegyiroda Szolnok, Kossuth Lajos utca 17-23. Nyitva tartás: szeptember 1-től: hétköznap 9-17 óra között.

Telefonszámok: 56/422-902, 56/424-063. 30/7014-815, 20/215-0585, 20/515-9243, 30/701-4817.