Kedves Nézőink!

Barabás Botond Levente, a Szigligeti Színház igazgatója bejelentette a 2021/2022-es évad részleteit a Szalay Ferenc polgármester úrral közösen tartott sajtótájékoztatón:
🎭 Öt nagyszínpadi bemutató
💰 Bérletek változatlan áron
🕴 Neves rendezők
👤 Nagyhírű vendégek a Színműhelyben
📚 Világirodalmi művek átdolgozása középiskolásoknak
⛱ Nyári színház
🛋 Szigligeti kanapé minden hétfőn
Az idei évadot még itt az Aba-Novák Agóra színháztermében kezdjük el, de már látszik a fény az alagút végén és az évad második felében már boldogan vehetjük birtokba a csodaszépen felújított színházunkat.🤗🔆
Öt nagyszínpadi bemutatóval készülünk olyan rendezőktől, mint Szinetár Miklós, Szurdi Miklós, Székely Kriszta, Vida Péter és Csiszár Imre.
A bérletek árusítása ‪augusztus 10-től‬, hosszabbított nyitva tartással a jegyirodában!
 
A régen várt Nyári színház is visszatér a Damjanich János Múzeum udvarán ahol a Csapodár Madárka című komédiát mutatjuk be augusztus 21-én. ‪
A darab később látható lesz a Színműhelyben is, ahol bemutatásra kerül még egy bohózat: Az öldöklés istene, Ingmar Bergman Őszi szonáta című műve, Színpadra lép még egyszemélyben a színház egyik nagyszerű művésze, Mészáros István, akinek Verebes István rendez egy színpadi játékot. A változatos darabok mellett a Színműhely tárt kapukkal várja az új generációt is, hogy a színház nyelvén érthetőbbé és átélhetőbbé tegye a kötelező és ajánlott magyar-és világirodalmi műveket.
👧🏼 A gyerekek sem maradhatnak ki a sorból.
Augusztus 28. 29. és 30-án a Ludas Matyit mutatjuk be a Művésztelepen, amit szeptemberben ‬Szandaszőlősre, a Széchenyi lakótelepre és Rákóczifalvára is elviszünk, ahol szeretettel várjuk az egész családot.
Ettől az évtől az eddiginél sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a SZÍNMŰHELY-re, ahol amellett, hogy öt új előadást láthatnak majd, újdonságként elindítjuk a Szigligeti Kanapét Turczi István vezetésével. A Szigligeti Kanapé minden hétfőn olyan fantasztikus művészekkel várja majd Önöket, - a teljesség igénye nélkül - mint Horgas Eszter, Varró Dániel, Szekeres Adrienn, Hobó, Kálloy Molnár Péter, Hrutka Róbert, Lukács Sándor, Karácsony János és Für Anikó.
Várjuk  nézőnket előadásainkra!