2019. május 16-án 19.00 órakor a József Attila Színház vendégjátékát láthatják nézőink színházunk nagyszínpadán, Eric Assous Boldogság című  komédiáját, melynek alcíme: szerelmi kaland hat képben. Az előadás szereplői: Pikali Gerda és Rékasi Károly .

ERIC ASSOUS: Boldogság - komédia -

szerelmi kaland hat képben

2019. május 16. csütörtök 19.00 óra

nagyszínpad

a József Attila Színház vendégjátéka

 

Szereposztás

Alexandre: Rékasi Károly

Louise: Pikali Gerda

Díszlettervező: Tompai Zsuzsa

Jelmeztervező: Pikali Gerda

Rendező: Verebes István

 

Louise meséket ír, Alexandre éttermet vezet. Louise hat éve elvált, egyedül él, Alexandre válófélben van, és három gyermek édesapja. Louise szeret olvasni, és rengeteg hobbija van, Alexandre csak a munkának él, semmi más nem köti le a figyelmét. Nagyon különbözőek, mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik – az egyik az elköteleződéstől, a másik a magánytól fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni korábbi sérelmeikre. Mindketten vágynak egy jobb, nyugodtabb, biztonságosabb életre, ám nemcsak a várakozásaik, az igényeik is eltérnek egymástól. Keserédes történet a szerelemről és az összetartozás vágyáról.

Jegyek 2.800,-2.600,-2.300,- Ft-os áron vásárolhatók a Szolnoki Szigligeti Színház Nonprofit Kft. Szervező-és Jegyirodájában, Szolnok, Kossuth Lajos utca 17-23. Telefon: (56) 422-902, (56) 424-063 Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 09.00-17.00 óráig  

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.