Kedves Bérlőink!
Legnagyobb sajnálatunkra, vis maior helyzet történt színházunkban, ezért közös döntést kellett hoznunk, a Fekete Péter címszerepére vendégül hívott színművésszel. Az alábbiakban Szente Vajk sorait olvashatják. Megértésüket ezúton is szeretettel kérjük és köszönjük.

„A Fekete Péter címszerepét nagyon szerettem volna eljátszani Szolnokon. Azért örültem különösképp az ötletnek, mert a szakmai életemben évek óta a rendezés játssza a főszerepet. Új szerepet már négy éve nem próbáltam. Emiatt is örültem ennek a lehetőségnek, de végül a realitás eloszlatta az álmokat. Mivel ti jó előre beosztjátok, mikor legyenek az előadások, így látnom kellett, hogy az egyre sűrűsödő televíziós elfoglaltságaim azt mutatják, hogy ezt a szolnoki munkát lehetetlen lesz keresztülvinni. Ezzel lesújtó volt szembenézni. De aztán nyugtáztuk, hogy ebben az évadban azért még fogunk dolgozni.

A tavasz elején mégis találkozhatok a szolnoki közönséggel, és megmutathatom életem legelső szerzői darabját, mely a Csoportterápia címet viseli. Ez a bemutató régi közös álmunk volt veletek, nagyon szerettük volna ezt a mjuzikelkámedit eljátszani a szolnoki színészekkel. És most itt a lehetőség. Optimistán nézek a jövőbe!” Szente Vajk
Az előadás címszerepét, Harna Péter fogja játszani.