Tájékoztató műsorváltozásról

Tisztelt bérletes közönségünk!

Mint azt Önök is tudják, a járványhelyzet színházunkat olyan folyamatos változtatásokra és gyors döntésekre kényszeríti,  amelyekre korábban nem  volt példa. Továbbra is azon dolgozunk, hogy Önöknek színvonalas és az eddigi programjainkhoz méltó előadások kerüljenek bemutatásra, ezért a meghirdetett bérleteink tekintetében az alábbi műsorváltoztatásról döntöttünk.

Kedves bérleteseink ! Tájékoztatjuk Önöket, hogy előadásainkat 2021. január hónapjában is online módon tudják megtekinteni.

A fokozott járványveszélyre tekintettel,  dolgozóink egészsége megtartása érdekében  az Eisemann Mihály-Halász Imre-Békeffi István: „Egy csók és más semmi” című zenés vígjáték  bemutatásáról  lemondunk. Ezen produkció helyett, a „Nyitott ablak” című előadásunkat, ezt a Nóti Károly bohózatot nézhetik majd online előadás formájában mindazon  bérleteseink, akik ezt tavasszal nem láthatták.

Azon négy bérletház nézői, akik februárban élőben láthatták a „Nyitott ablak” című produkciónkat, ők Hunyady Sándor: „Bakaruhában” című színdarabját láthatják online  előadás formájában az  „Egy csók és más semmi” zenés vígjáték helyett.

Az eléréshez szükséges kódokat  munkatársaink juttatják el  Önöknek.

Megértésüket, együttműködésüket ismét nagyon köszönjük, az előadásokhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

Balázs Péter

Szolnoki Szigligeti Színház Igazgatója

Az előadások 2021. január hónapban is online módon tekinthetők meg. Bérleteseink a részükre küldött kuponkód felhasználásával tudják ingyenesen megtekinteni bérletes előadásukat.

Kapcsolat: Szolnok, Kossuth L. utca 17-23. Tel: 56/424-063, 56/422-902, 30/7014-815, 20/215-0585, 20/515-9243, 30/701-4817,

Nyitva tartás: 09.00-17.00 óráig. Jegyvásárlás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.szigligeti-szinhaz.hu   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.