Cikkek archívuma: 2019/2020 2018/2019 2017/2018 2016/2017

"Kedves Közönségünk!

Bizonyára egyetértenek velem abban, hogy még soha egyetlen évet sem búcsúztattunk olyan kitörő örömmel és olyan mély megkönnyebbüléssel, ahogy ezt a cudar, és embert próbáló esztendőt fogjuk. Szívből köszönjük Önöknek, hogy a költözés és a járvány okozta fennakadások dacára hűségesen kitartottak mellettünk.Hálánk jeléül olyan programot állítottunk össze Önöknek az év utolsó, ünnepi heteire, amely változatos és tartalmas időtöltést kínál a családok minden tagjának.Többek között az elmúlt napok két új bemutatójának előadásait láthatják majd, mint streamelt előadásokat, amelyekre az Interticket online.jegy.hu elnevezésű felületén vásárolhatnak csatlakozási lehetőséget.

A Régimódi történet Csiszár Imre rendezésében társulatunk minden tagját felvonultatva vezeti végig a nézőt három generáció kalandos és megrázó életén, addig a pillanatig, amíg a szerző, Szabó Magda – aki a saját felmenői sorsát írta meg ebben a műben - szülei találkoznak. A Régimódi történet-et 3000 Ft-ért lehet streamelve megtekinteni.

 A gyermekek és szüleik figyelmébe A beszélő fa című előadásunkat ajánljuk, melynek szeretetreméltó szereplői a környezetünk, a természet megóvásának fontosságára döbbennek rá az izgalmas és derűs történet során. Ezt az előadást 1500 Ft-ért lehet megtekinteni.

December 27-én mindössze 3000 Ft-ért kínálunk online-hozzáférést a nagy sikert aratott Kőműves Kelemen című rockballadára.

Szilveszteri Gálaműsor nélkül nem telhet el egyetlen évad sem.

Ebben az évben bérleteseink számára automatikusan elérhetővé tesszük gálaestünket online, azután 4-én éjfélig folyamatos hozzáférést biztosítunk Önöknek a műsorhoz. Bérlettulajdonosaink a megtekintéshez szükséges linket a munkatársainktól e-mail-ben fogják megkapni.

Azok, akik nem rendelkeznek bérlettel, az Interticket online.jegy.hu elnevezésű felületén vásárolhatnak hozzáférést a Gálaműsorra, a fent megadott időintervallumban 5000 Ft-ért.

A nehézségek közepette még fontosabb ragaszkodni a hagyományokhoz, mint máskor, mert kapaszkodót nyújtanak. Tartsanak velünk decemberben is! Nézzék meg előadásainkat a saját otthonukban, 31-én pedig köszöntsük együtt a 2021-es évet, bízva abban, hogy az új esztendő feledteti velünk az idei bosszúságainkat, veszteségeinket, és mindannyiunk számára örömet, egészséget és boldogságot hoz majd.

Várjuk Önöket szeretettel!

Balázs Péter

a Szolnoki Szigligeti Színház

ügyvezető igazgatója