Cikkek archívuma: 2019/2020 2018/2019 2017/2018 2016/2017

Kedves Nézőink!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni az egész éves támogatásukat, türelmüket, kedvességüket. Idei évadunk nem olyan régen kezdődött egy hasonlóan nehéz évad zárása után és máris megannyi kihívással találtuk szembe magunkat. Eddig is és ezentúl is próbálunk a megoldásra koncentrálni ahelyett, hogy pánikba esnénk. A jelenlegi, új helyzetben Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít számunkra, hogy a munkavégzés a színházban ne álljon le, ami azt jelenti, hogy próbálhatunk, és játszhatunk is, de sajnos csak közönség nélkül. Választhattunk, hogy a futó előadásokat teljesen leállítjuk az intézkedések visszavonásáig, vagy pedig megtaláljuk annak a módját, hogy hogyan juthat el minden este színművészeink játéka az Önök otthonába. Mi az utóbbi mellett döntöttünk. Tudjuk, hogy nem összehasonlítható egy személyesen átélt színházi élmény egy online közvetítéssel. Higgyék el, a művészeinknek is kihívás lesz üres nézőtérnek játszani, ugyanakkor hiszünk benne, hogy ebben a különlegesen nehéz helyzetben nem engedhetjük el egymás kezét.

Az előadásokat november 20-tól ugyanabban a menetrendben játsszuk le, mintha érkezne az aznapi bérletes közönség. Tehát, a Ruttkai-bérletesek a kijelölt vasárnapon követhetik majd az elő előadást, a Jászai-bérletesek a kijelölt kedden és így tovább. Egyetlen különbség lesz csak, az előadásaink 20 órakor kezdődnek majd, hogy biztosan mindenkit az otthonukban érjünk.

A részletek megbeszélése miatt  a Szervező-és Jegyiroda munkatársai keresik majd Önöket, telefonon.

Az előadás megtekintéséhez szükséges linket e-mailben fogjuk elküldeni Önöknek, így minden kedves nézőnk ezen keresztül nézheti majd a saját bérletének szóló előadást.

Kérjük Önöket, tartsanak velünk! Együtt sikerülni fog!

A Szolnoki Szigligeti Színház Társulata