Cikkek archívuma: 2019/2020 2018/2019 2017/2018 2016/2017

Tisztelt és szeretett Közönségünk!

Az Önök egészségének védelme kiemelten fontos számunkra. Szeretnénk, ha biztonságos körülmények között látogathatnák ismét színházunkat, ezért az alábbi járványügyi óvintézkedéseket vezetjük be.

Előadásainkat csak egészséges, tünetmentes nézőink látogathatják.

Színházunkban kizárólag egészséges, tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát, munkatársaink testhőmérsékletét minden belépéskor megmérjük.

A művelődési központ bejáratánál speciális szennyfogó szőnyeget helyezünk el, amely megtisztítja nézőink lábbelijét a baktériumoktól és a vírusoktól.

Az Önök biztonsága érdekében, a kormány által meghozott döntés értelmében a közönségforgalmi helyeken –előcsarnok, nézőtér, mosdók –, nézőink (7 éves kor felett) és munkatársaink számára egyaránt kötelezővé tesszük a maszk viselését. Kérjük, hozzanak magukkal maszkot.

Színházunk mindkét játszóhelyére történő belépés alkalmával megmérjük nézőink testhőmérsékletét. Hőemelkedés esetén az előadáson való részvétel járványügyi okokból nem engedélyezett.

Amennyiben egy nézőnk az előadás ideje alatt észleli magán a betegség tüneteit, úgy a beteget izoláljuk a többiektől.

Mindkét játszóhelyünkön a közönségforgalmi területeken, valamint a nézőtéren gyakori takarítást és fertőtlenítést végzünk, különös tekintettel a székkarfákra, ajtókra, kilincsekre, korlátokra, valamint a mosdóban található berendezésekre.

Mindkét játszóhelyünk teljes területén rendszeres szellőztetést végzünk, valamint a bejárat és a nézőtér között több ponton automata kézfertőtlenítőket helyezünk el.

Az előcsarnokban és a színházteremben légfertőtlenítő berendezéseket állítunk üzembe, amelyek az előadás időtartama alatt is működnek.

Köszönjük, hogy együttműködnek velünk a koronavírus terjedését megelőző óvintézkedések betartásában!

 Nagy örömmel üdvözlöm újra Önöket és kellemes, tartalmas szórakozást kívánok!

Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója