Cikkek archívuma: 2018/2019 2017/2018 2016/2017

A Szigligeti nagy sikerrel mutatta be Szakonyi Károly Két nő és ... című színdarabját ebben az évadban. A Málnay Levente rendezésében színpadra került előadást, most három részes folytatásos  játékban, hangban és képben láthatják a színház facebook oldalán.

  han

Kérjük, olvassák el Radó Denise néhány gondolatát az előadásról.

"Olyan megtiszteltetés ért minket Gombos Judit barátnőmmel, hogy ebben az évadban műsorára tűzte a színházunk Szakonyi Károly a "Két nő és..." című csodálatos darabját. Külön öröm volt, hogy Málnay Leventével dolgozhattunk együtt. Fantasztikus élmény volt számunkra a próbafolyamat. És talán szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy nagy sikere is lett. Sajnos a mostani helyzet miatt rengeteg előadás elmaradt. Azt találtuk ki, hogy valamiképp kárpótoljuk a mi drága nézőinket, hogy új köntösbe bújtatjuk az előadásunkat és egy speciális módon, folytatásokban mutatjuk be a Szigligeti Online Színházában, a facebook oldalon! Nagy izgalommal készülünk a pénteki találkozásra, nagyon várjuk Önöket!" /Radó Denise

Szakonyi Károly: Két nő és...

Folytatásos játék hangban és képben.

(A nagysikerű előadás új feldolgozása.)

 Szereposztás:

Edina: Gombos Judit

Nóra: Radó Denise

Narrátor: Deme Gábor

Videoszerkesztő: Deme Gábor

Rendező: Málnay Levente

Az első részt most pénteken, 24-én 19 órakor láthatják.

A  második rész május 8-án, pénteken 19.00 órakor és a harmadik rész május 15-én, pénteken 19.00 órakor látható a színház facebook oldalán.